Luchtfotografie en drone video's

Een extra persperctief, een andere dynamiek

Met mijn drones kan ik snel en gemakkelijk luchtbeelden maken. Beelden die je kunt gebruiken ten behoeve van de marketing: bedrijfsvideo, website, print of social media. Maar de foto's en video's zijn ook inzetbaar door makelaars bij de verkoop van huizen of bouwgrond. Door bouwbedrijven om bouwprocessen en fases vast te leggen. Of door bruidsparen als herinnering aan hun trouwdag. De mogelijkheden zijn oneindig.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan >

Waarom een drone(-piloot) inzetten?

  • PERSPECTIEF - met een vogelvluchtperspectief maak je meer indruk dan vanaf de grond.

  • LOCATIES - met een drone kunt u medewerkers, organisatie of werkomgeving volledig in beeld brengen. Dit zijn bijvoorbeeld beelden van boven een woning, in een bedrijfspand of van een natuurgebied. Ook kan de bereikbaarheid van het bedrijf of de speeltuin in de buurt van uw woning vanuit de hoogte aangetoond worden. 

  • KWALITEIT - de camera van de drone maakt ultrascherpe foto's. Ik heb de keuze uit verschillende lenzen en filters en  ik heb daarnaast de mogelijkheid om 4K te filmen.

  • TECHNIEK - door mijn ervaring heb ik allerlei vlieg-technieken onder de knie. De foto's en video's worden gemaakt vanuit verschillende camerahoeken en dit biedt mogelijkheden voor spannende video's. 

  • VEILIGHEID - een drone is een onbemand luchtvaartuig dat vanaf de grond door een drone piloot wordt bestuurd. Ik heb ervaring en ben op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. 

  • VERGUNNING - een certificaat is verplicht wanneer een drone-operator betaald wordt voor zijn vliegdiensten met de drone. Ik heb een brevet en daardoor toestemming om boven mensenmassa's, wegen en gebouwen te vliegen.

  • KOSTENBESPARING - de inzet van een drone voor beelden vanuit de lucht is goedkoper dan een helicopter. Daarnaast is de drone ook meer wendbaar, zie techniek.

Specifieke vragen? 
Start een vrijblijvend gesprek met mij >

Als drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

Met mijn drones kan ik snel en gemakkelijk luchtbeelden maken. Beelden die je kunt gebruiken ten behoeve van de organisatie of trouwdag. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >