Unieke trouwfoto's gemaakt met een drone

Drone fotografie van jullie bruiloft

Jullie bruiloft wordt extra speciaal met beelden vanuit de lucht. Bijzondere foto's en video's worden vanuit verschillende camerahoeken door een professional gemaakt. Ik ben een gecertificeerd drone-piloot, heb ervaring met luchtfotografie en het maken van dronevideo's gedurende bruiloften.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >

Een drone op jullie trouwdag

  • TROUWLOCATIES - vaak wordt de trouwlocatie gekozen vanwege de prachtige ligging of architectuur. Met behulp van de drone kunnen prachtige luchtfoto's van het bruidspaar en de locaties gemaakt worden. Bijvoorbeeld een berg, kasteeltoren of achtertuin bieden mogelijkheden voor prachtige beelden.

  • KWALITEIT - de beelden van de drone-camera zijn ultrascherp. Niels werkt met verschillende lenzen en filters en heeft de mogelijkheid om 4K te filmen.

  • MEERDERE PERSPECTIEVEN - wanneer jullie kiezen voor een tweede fotograaf dan biedt dit ook mogelijkheden voor de foto's. De tweede fotograaf kan gedurende de vlucht foto's vanaf grondperspectief maken.

  • TECHNIEK - door mijn ervaring heb ik allerlei vlieg-technieken onder de knie. De foto's en video's worden gemaakt vanuit verschillende camerahoeken en dit biedt mogelijkheden voor spannende video's. 

TIP : Wacht niet te lang met reserveren! Boekingen vinden vaak 6 tot 12 maanden van tevoren plaats. Vraag naar de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum.

Waar dien je rekening mee te houden met een drone op jullie bruiloft?

  • VEILIGHEID - een drone wordt vanaf de grond bestuurd, maar het is en blijft een onbemand luchtvaartuig. Ik heb ervaring, houdt me aan de wet- en regelgeving en ben daarnaast verzekerd.

  • VERGUNNING - wanneer een drone-piloot betaald wordt voor zijn vliegkunsten met de drone, dan is een certificaat verplicht. Doordat ik een brevet heb, heb ik toestemming om boven mensenmassa's, wegen en gebouwen te vliegen.

  • WEER - met neerslag wordt er niet gevlogen met de drones. Dat wil niet zeggen dat er op een regenachtige dag de drone niet ingezet kan worden. Er zijn momenten dat het even niet regent of misschien biedt de binnenlocatie wel mogelijkheden. 

  • KOSTEN - een drone zorgt voor een extra kostenpost op jullie bruiloft, dit kan al gauw honderden euro's zijn. Doordat ik zowel fotograaf als drone-piloot ben kan er in de kosten bespaard worden. Er kan en wordt niet op ieder moment gevlogen met de drone en dit biedt vele mogelijkheden.

Als bruidsfotograaf en drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven,
Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >