Fotograaf 
Niels van Tongerloo

Het perfecte plaatje: met enthousiasme, techniek en een beetje humor.

Nadat ik de spiegelreflex van mijn vader pakte en goede reacties kreeg op mijn fotografie, heb ik besloten om dit pad te volgen. Ik vond mijn passie in fotografie. Ik kwam erachter dat fotografie meer is dan op een 'knopje drukken'. Na een basiscursus fotografie heb ik de vakopleiding Fotografie afgerond.

In 2013 startte ik met Niels! Fotografie. Waar in het begin de focus lag op fotoshoots op locatie en in mijn eigen studio, focus ik me nu op bruidsfotografie en bedrijfsfotografie

Drone-piloot
Niels van Tongerloo

Toen mijn vader een paar jaar later zijn eerste drone kocht werd mijn enthousiasme weer gegrepen. Ik ontdekte een nieuw gebied in de fotografiewereld, luchtfotografie. Na het behalen van mijn drone-certificaat werd ook dit realiteit.

Momenteel bezit ik volgende drones: Phantom, Spark, Inspire, Mavic 2 Pro en Mavic 2 Zoom. 

Mijn drones zet ik in tijdens bruiloften en evenementen, maar wordt ook ingezet voor het bedrijfsleven (makelaar, architect, bouwbedrijf, marketing etc.). 

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >