Bruidsfotografie - Trouwfotograaf

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwfotograaf.

Als bruidsfotograaf maak ik tijdloze herinneringen van de betekenisvolle momenten van jullie dag. Ik fotografeer het liefst wanneer de blik, de connecties, tussen het bruidspaar en de aanwezigen voelbaar is. Emoties, een lach en een traan, worden vastgelegd op een manier die bij jullie past en jullie aanspreekt. Onopgemerkt zoekt ik naar spontane beelden waarin de tijd even stil staat.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan >

Wacht niet te lang met reserveren!
Check de beschikbaarheid van jullie datum.

Gratis kennismaking

Een kennismaking helpt jullie in de zoektocht naar de passende trouwfotograaf. Een goed gevoel en een wederzijdse klik bepalen de keuze voor een fotograaf.
Tijdens de kennismaking vertellen jullie me meer over wie jullie zijn, de bruiloft, de wensen en de verwachtingen.

Ik wil een vrijblijvende kennismaking > 

Offerte bruidsfotografie

Aan de hand van het dagprogramma, en de ideeën die zijn voortgekomen uit de kennismaking, maak ik een voorstel op maat. Iedere activiteit wordt apart benoemd zodat je naar keuze opties kunt toevoegen. Denk hierbij aan een tweede fotograaf, een videograaf en een drone.

Ontdek alle mogelijkheden >

Jullie trouwdag

Gedurende de dag vergeet je mijn aanwezigheid als fotograaf. Je krijgt daardoor een trouwreportage met ontspannen en ongedwongen beelden. Wat perfect is als je liever niet graag op de foto staat! 

Tijdens de geposeerde foto´s met de aanwezigen en de fotoshoot stel ik jullie op je gemak en geef ik aanwijzigingen. Hierbij werk ik op een speelse manier met veel humor. Stralende en originele foto's zijn het resultaat van deze fotosessie.

Nabewerking

De nabewerking is een tijdsrovend onderdeel van het fotograferen. In de nabewerking kijk ik naar kleur, contrast, scherpte, licht, uitsnede, stijl en oneffenheden. De afstemming van deze details laten een foto spreken en maken hem af.

De trouwfoto's

De geselecteerde foto's ontvangen jullie digitaal in hoge resolutie en in groot formaat. De beelden krijgen jullie zonder logo en kun je direct gebruiken. Daarnaast ontvangt u een diavoorstelling waarmee je eenvoudig jullie mooiste foto's aan anderen kunt laten zien.

Als bruidsfotograaf en drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

In de trouwfoto's zie je het verhaal van jullie dag terug met alle belangrijke momenten, sfeer en emoties. Het zijn spontane en liefdevolle foto's waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Datum checken

Het boeken van een trouwfotograaf vindt vaak maanden voor de trouwdag plaats. Ook mijn agenda stroomt vol met opdrachten. Om er voor te zorgen dat jullie op tijd zijn met reserveren kun je hier vrijblijvend jullie trouwdatum checken. 

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >