Bedrijfsvideo
met drone beelden

Andere dynamiek door een extra perspectief

Creëer het wauw-effect met behulp van een vogelvluchtperspectief. Toon de professionaliteit en kwaliteit van jullie producten of diensten met verrassende inzichten. Met behulp van drone shots van boven het bedrijfspand, in uw bedrijfshal of van de omgeving geeft het de organisatie meer karakter.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan >

Voorbeelden videoproducties

Waarom een drone inzetten in een bedrijfsvideo?

  • PERSPECTIEF - vanuit de hoogte geeft een video vaak meer indruk dan vanaf de grond.

  • KOSTENBESPARING - de inzet van een drone voor beelden vanuit de lucht is goedkoper dan een helicopter. Daarnaast is de drone ook meer wendbaar, zie techniek.

  • LOCATIES - met een drone kunt u uw gezelschap of locatie volledig, inclusief omgeving, in beeld brengen. Voor de één betekent dit een video op een weiland, voor de ander de bouwplaats en weer een ander een woning. Hiermee kan onder andere aangetoond worden dat de (bedrijfs)locatie goed bereikbaar is.

  • KWALITEIT - ik werk met verschillende lenzen en filters en heb ook de mogelijkheid om 4K te filmen. Dit levert ultrascherpe foto's en video's op. 

  • TECHNIEK - door mijn ervaring heb ik allerlei vlieg-technieken onder de knie. De foto's en video's worden gemaakt vanuit verschillende camerahoeken en dit biedt mogelijkheden voor spannende video's. 

Specifieke vragen? 
Start een vrijblijvend gesprek met mij >

Als drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

Met mijn drones kan ik snel en gemakkelijk luchtbeelden maken. Beelden die je kunt gebruiken ten behoeve van de organisatie of trouwdag. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >