Videograaf

Een foto geeft je een herinnering,
een film een beleving!

Het filmen van de trouwdag wordt steeds vaker gedaan. De trouwfoto's en de trouwfilm zijn de perfecte herbeleving van jullie trouwdag. Ik bied daarom de mogelijkheid om een samen met mij, als trouwfotograaf of drone-piloot, een videograaf te boeken. 

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >

DRONESHOTS IN JULLIE TROUWVIDEO

Waarom de bruiloft laten filmen?

  • GEMISTE MOMENTEN - op je bruiloft wil je zoveel mogelijk genieten ondanks de drukte. De videograaf filmt wat jij wellicht hebt gemist. 

  • NIET AANWEZIG - Met de personen die niet bij jullie bruiloft konden zijn kun je de herinnering alsnog delen. De bewegende beelden geven een ander gevoel dan de trouwfoto's. 

  • AVONDPROGRAMMA - Niet iedere gast is voor ieder moment uigenodigd. Gedurende het avondprogramma kun je de voorbereidingen en de ceremonie op de achtergrond laten afspelen. 

  • SOMS ZEGT EEN VIDEO MEER DAN EEN FOTO - De speeches, de eerste dans, de sketches en een dronkemansdans zijn qua woordgebruik, muziek en tijdslengte niet op een foto te herleven.

  • EEN EXTRA PERSPECTIEF - als gecertificeerd dronepiloot heb ik de mogelijkheden om momenten en locaties vanuit een ander perspectief te filmen (4K). Terwijl de videograaf vanaf de grond jullie bruiloft filmt, film ik vanuit de lucht. Met behulp van mijn drone film ik overviews, maar ook close-ups. Denk hierbij ook aan locaties met een berg, kasteeltoren of cliff.

TIP : Ook videografen worden vaak een jaar van tevoren geboekt. Wees op tijd voor het aanvragen van de combinatie van een videograaf en fotograaf.
Vraag naar de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum.

Als bruidsfotograaf en drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven,
Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

In de trouwfoto's zie je het verhaal van jullie dag terug met alle belangrijke momenten, sfeer en emoties. Het zijn spontane en liefdevolle foto's waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >