Tweede fotograaf

Een extra fotograaf, een ander perspectief

Met een 'second shooter' is het mogelijk om jullie bruiloft vanuit verschillende hoeken te fotograferen. Ik bied daarom de mogelijkheid om een tweede professionele fotograaf bij jullie trouwreportage te boeken. De selectie en bewerking van jullie trouwfoto's ligt in mijn handen.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >

niels van tongerloo trouwfotograaf

Second shooter

niels van tongerloo trouwfotograaf

Fotograaf

De voordelen van een tweede fotograaf

  • KLAARMAKEN EN VOORBEREIDEN - door de luxe van twee fotografen kan er zowel een fotograaf bij de styling en voorbereiding van de bruid als de bruidegom zijn. 

  • FOCUS EN VERSPREIDING - terwijl ik me focus op jullie, heeft de second shooter oog voor de gasten. Zo fotografeer ik jullie gedurende de ceremonie en 2nd shooter is op zoek naar die traan en lach bij de daggasten. Ook worden de fotomomenten over de fotografen verspreid. (groepsfoto's, taart, ringen, fotoshoot etc.) 

  • ANDER VERHAAL, HETZELFDE MOMENT - vanuit een technisch standpunt gebruikt de andere fotograaf andere lenzen. Dit zorgt voor een extra stijl aan foto's, maar ook andere perspectieven. De tweede fotograaf heeft een vrije blik en vrije interpretatie. Zo maakt de één een overview en de ander een close up. 

  • EXTRA PAAR HANDEN - de second shooter springt in waar nodig. Zo rijdt en parkeert deze vaak zodat ik een strak dagschema bij kan houden. Daarnaast regelt de extra fotograaf de zaken met de locatie en de ceremoniemeester zodat ik me volledig op het bruidspaar kan richting. 

  • EEN DERDE PERSPECTIEF - als gecertificeerd dronepiloot heb ik de mogelijkheden om momenten en locaties vanuit een extra perspectief te filmen (4K) en te fotograferen. Terwijl de tweede fotograaf zich focust op jullie en de daggasten, maak ik beelden uit de hoogte met mijn drone. Denk hierbij aan mogelijke toffe locaties met een berg, kasteeltoren of cliff.
niels van tongerloo trouwfotograaf tweede fotograaf

Fotograaf

niels van tongerloo trouwfotograaf tweede fotograaf

Second shooter

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Als bruidsfotograaf en drone-operator ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven,
Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

In de trouwfoto's zie je het verhaal van jullie dag terug met alle belangrijke momenten, sfeer en emoties. Het zijn spontane en liefdevolle foto's waarbij jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >