Fotoshoot vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest was nog nooit zo makkelijk!

Als vriend(in), getuige of ceremoniemeester ben jij gevraagd om het vrijgezellenfeest te regelen. Een leuke activiteit om de aanstaande bruid of bruidegom extra in de spotlights te zetten is een fotoshoot. Een thema, kleur, accessoires en attributen alles is te gebruiken. De shoot mag zo gek en creatief zijn als jullie willen. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

   Gaan jullie al leuke activiteiten doen?
Dan is het ook mogelijk om mij als fotograaf mee te vragen.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met me op >


TIP : De bruid extra laten genieten? Visagie en hairstyling zijn optioneel bij te boeken. Vraag naar de beschikbaarheid van de combinatie met een kapper en visagist. 

Waarom een vrijgezellenfeest organiseren met fotograaf?

  • ÉCHT GOEDE FOTO'S - iedereen kan tegenwoordig foto's maken. Maar de foto's gemaakt met een smartphone zijn vaak niet scherp, overbelicht of van een slechte kwaliteit. Met een fotograaf ben je verzekerd van topkwaliteit.

  • FOTOGENIEK - niet iedereen is gewend om voor de camera, of mooi op een foto, te staan. Met behulp van de fotoshoot laat ik zien dat jullie allemaal fotogeniek zijn. 

  • TIMING - als fotograaf weet ik wat memorabele momenten zijn. Gedurende de vrijgezellen shoot, maar ook gedurende de activiteiten, weet ik op het juiste moment het perfecte plaatje te schieten.

  • CADEAU - het cadeau voor de bruiloft is een no-brainer. Je geeft de bruid of bruidegom een uitvergrote foto of een (digitaal) album als herinnering van het vrijgezellenfeest. 

  • DRONE(VIDEO) - wanneer we de shoot op locatie houden, of wanneer ik mee ga naar activiteiten, dan kan ik ook foto's met de drone maken. Foto's en video's op en van hogere hoogtes kunnen dan zonder problemen gemaakt worden. Denk aan activiteiten als een dropping, kanoën, cityhoppen, solex huren, survicallen etc.

Een shoot waar jij wilt!
Zo kunnen jullie na de vrijgezellen fotoshoot direct op stap.

Als fotograaf ben ik werkzaam in de regio Weert, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Roermond en daarbuiten

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >