Zakelijke portretten
en teamfoto's

De gewenste eerste indruk van jouw bedrijf!

Geef jouw bedrijf meer persoonlijkheid met behulp van de gezichten van jouw medewerkers. De zakelijke shoot wordt afgestemd op jullie wensen en daarnaast denk ik met je mee over hoe je kunt bereiken wat je als organisatie wilt uitstralen. 

Met de hoogwaardige mobiele fotostudio zijn portret sessies op locatie mogelijk. 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan >

Zakelijke portretten

Met ontspannen portetfoto's zorg je voor een zelfverzekerde uitstraling en vertrouwen bij potentiële klanten. Het zorgt ervoor dat mensen je onthouden en klanten eerder met je in zee gaan. 

Teamfoto's

Wanneer je werkt in teamverband is een herkenbare teamfoto onmisbaar voor de organisatie. Laat aan klanten zien wie er voor én achter de schermen zich voor hen inzetten.

Zakelijke profielfoto LinkedIn

Online wordt steeds meer gedeeld en je wilt op deze platformen ook overkomen als een professional. Een zakelijke portetfoto draagt bij aan wat jij wil uitstralen. Het zorgt voor een grote impact op jouw LinkedIn-profiel, maar ook op je Curriculum Vitae. 

Zakelijke fotografie & bedrijfsfotografie regio Eindhoven, Weert, Roermond en daarbuiten

Als bedrijfsfotograaf ben ik actief in de omgeving van Eindhoven. Professionele fotografie buiten deze regio, zoals Weert, Den Bosch of Tilburg, is uiteraard ook mogelijk.

Contact

Niels van Tongerloo
info@nielsvantongerloo.com
+31 (0)6 345 922 24
KvK 56902018
Budel SchootContactformulier >

Wie is Niels?

Met veel enthousiasme, techniek en humor kom ik tot het perfecte plaatje. Als fotograaf ben ik in binnen- en buitenland inzetbaar. Als drone-piloot ben ik afhankelijk van de wet- en regelgeving.

Meer over mij >